Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......Je to tak ! Mnoha politikům spadl velký balvan ze srdce. "Zemědělec Šlachta", jak píše urážlivě jeden z diskutérů je obdařen zdravým selským rozumem ! A hlavně.....nebál se jít i po velkých rybách. Další důležitá věc- z jeho útvaru se nic ven nedostalo. To je pro politiky velmi skličující.

Tak se udělá "reorganizace" jejímž jediným cílem je zbavit se Šlachty a je vymalováno. Narychlo a tajně spíchnuto, ten strach z kostlivců ve skříni byl velký! A člověk v tísni dělá zbrklé a neuvážené věci . R^R^R^

1 0
možnosti

K24a76r73e35l 28B94o95k

16. 6. 2016 22:00

Snad Váš věk omlouvá, že různá podezření vydáváte jako fakta. A obhajoba zemědělce Šlachty je úsměvná. Příště fakta, co Šlachta vyšetřil.

1 3
možnosti
Foto

A Vaše fakta, Karle Boku?

1 0
možnosti

S čím souhlasí Klaus a Kalousek, tak to musí pěkně smrdět a nejen pro socany,Jinak samozřejmě karma R^R^

6 4
možnosti
Foto

Stávající situace vyvolává řadu otázek a podezření, a to jak na kroky vedení policie a MV, tak i na reakce ANO. Každý na to může mít názor, ale vy jste svůj úzký úhel pohledu odprezentoval jako fakta, a tím jste pro mě z úvahy vytvořil bezcennou agitku.

2 2
možnosti
Foto

Plukovníka Šlachty je škoda. No uznejte, která země na světě to má, že plukovník (ani ne generál) shodí vládu kvůli pár nezdaněným kabelkám? Možná v Africe bychom nějaké takové republiky našli. Ale v západním společenství, kam snad ještě patříme, jsme fakt jedničky!

7 6
možnosti

Take mi to tak pripada.

1 2
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1447x
Michal Klusáček, předseda ČSNS

Seznam rubrik

Oblíbené stránky