Diskuse

Hasíme požáry dokud je čas

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a27n 22P41u31l59e21c

26. 12. 2014 21:39

Nezlobte se na mě, ale zhasnout ty svíčky bylo prostě ubohé. RvRv

1 0
možnosti

Přiznal jste se jako správný muž a tak to má být. Stojíte si za svým činnem a máte pravdu. Karma a Respekt.R^

0 1
možnosti
Foto

Ubohost má nové jméno. Jmenue se Michal Klusáček  Rv

2 1
možnosti

no podáte prst a?

tak jako ti syřani minulý týden co tady založili pěstírnu marijánky,protože to byli humanitární imigranti..tak se složili celé jejich rodiny?

nebrat  raději vystoupit z  eu..

evropané ještě ,ale asiati,afričani  tady nepatří..!!

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Pokud půjde o syrské křesťany z města Allepo, jsem proto, aby jim byl udělen dočasný azyl a oni prokázali, že se umí o sebe postarat sami

6 0
možnosti
Foto

Pokud jsem četl, tak těch demonstrantů bylo asi 50. Zcela bezvýznamný pokus.

3 0
možnosti

My jsme také měli vojáky v Iráku, čímž jsme napomáhali jeho destabilizaci... ;-) A Sýrie se destabilizovala sama, když Asad začal brutálně potlačovat protivládní demonstrace. Západ do toho na rozdíl od Libye nijak nezasahoval.

1 8
možnosti

L61i98b80o47r 12M79a87l84ý

19. 12. 2014 0:59

Ano, jsme součástí agresivního, válečného a útočného paktu NATO, takže jsme tohoto zvěrstva součástí. Před 20 lety byl na Dálném Východě klid. Západ chce vyvolat skrze tyto regionální války už potřetí světovou válku za celou historii lidstva. Západ nezasahoval do Sýrie ? Pane agente, opět lžete,lžete a lžete. Zasahoval stejně jako na Ukrajině. Údajní bojovníci za svobodu ISIS či ISIL vytvořiliy a financovaly Spojené státy proti režimu Asada, který vyhrál volby. Když vyhraje v USA volby Obama, zřejmě se tam nesmí násilně svrhnout prezident, když už by to chtěli miliony lidí, to by byli hned teroristi, že ? Takže za vznik bojujícího teroristického IS, který se vytvořil z této teroristických organizací ISIS či ISIL v Sýrii, mohou Spojené státy. Stejně tak, jako je pravý sektor na Ukrajině bojujícím sektorem za demokracii, ale přitom fašisticky hajloval, kreslil hákové kříže a vraždil proruské obyvatelstvo v Kyjevě a Oděse, což už nemá nic společného s demokracií. Pravý sektor jsou dle USA bojovníci za svobodu a demokracii. Má to jeden háček, jejich chování, které jsem popsal a mohu Vám poslat dokazující video o tomto chování, je fašistické chování a páchání genocidy na Ukrajině v zájmu USA, takže separatisté, kteří brání proruské obyvatelstvo na východě Ukrajiny před genocidou pravého sektoru a ukrajinské armády, tak už jsou teroristé, protože to není v zájmu USA. Koukám, že máte minus sedm hlasů a už vaši všichni kolegové šli spát. Jenom já jsem se agentem Burešem - Švadlenkou nechal vyprovokovat.

1 2
možnosti