Diskuse

EU není COOL

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 0
možnosti

Proč je v CEFTA poměr hlasů jedna ku jedné, a v EU dle velikosti země či počtu obyvatel? Kde je skutečná spravedlnost. Je to, jako kdyby matka dala staršímu bratrovi dvě třetiny čokolády a mladšímu jen třetinu.

0 0
možnosti
Foto

Jen malé upřesnění: řada našich podniků se nedostala do rukou západních podnikatelů vinou EU, ale mnohem dříve. A to vinou těch, kteří je zprivatizovali a pak prodali do zahraničí (často přes bílé koně). A vinou politiků, kteří (vesměs pro osobní prospěch) nenastavili správné mantinely privatizace - a z kterých se pak vyklubali sveřepí odpůrci EU (jistý V.K. a spol).

Spoustu potíží jsme si zavinili sami - neumíme čerpat dotace a když, mizí peníze v kapsách mafie nebo jdou na nesmyslné projekty.

Když jsme předsedali EU, dokázali jsme jen to, že k celosvětové ostudě nám padla vláda.

A některé bruselské blbiny jsme dokázali povýšit na kvadrát, místo abych se jim bránili.

EU si kritiku zaslouží, o tom asi nepochybuje nikdo, ale větší díl viny je na naší straně a Brusel se hodí jako fackovací panák. Neb čecháček potřebuje mít na koho nadávat.

2 1
možnosti

Právě proto, že naši politici NECHTĚJÍ bojovat pro naše zájmy a mechanicky odhlasují cokoli... Na spotřebu 6 litrů na WC existuje údajně výzkumný protokol, který má 500 nebo tisíc stran. Podobně je tomu v zákonu o prodeji zelí. Také tolik stran. Že hned po revoluci byly záměrně zbankrotovány firmy, to bylo skutečně sehráno západem. Tito majitelé za to dostali velmi dobře zaplaceno. To byl účel revoluce, na Slovensku zničit zbrojařský průmysl, skončit s potravinovou samostatností,  a hlavně zvýšit odbyt západních produktů, Jen proto chce EU úplně chudou Ukrajinu

1 0
možnosti

Pane Klusáčku, mám problém už s oslovením - pane. Vy jste synonymum toho nejhoršího co se v posledních letech urodilo na naší politické scéně. Bývalý člen ODS, poté  se snažil založit Národněvlasteneckou stranu, kterou mu MV odmítlo registrovat. Nakonec se mu podařilo vloudit do ČSNS, kde se jako pijavice přisál na předsedu strany. Poté co zjistil že většina nechce skákat jak  si představoval, tak za zády členů strany svolal sjezd, jehož se zúčastnilo devět jeho kumpánů. Z toho čtyři ani nebyli čeny strany. Máte jediné štěstí, že tento stát má daleko do právního státu. Ale naštěstí boží mlýny melou pomalu a jistě. Všem doporučuji můj blog s názveme: Chcete být předsedou - kde o tomto "pánovi" píšuRv

2 1
možnosti
Foto

Však na té force mu chybí knírek a patka.

1 1
možnosti

29. 4. 2014 7:16

A kde je to cool?

2 0
možnosti

O juvenilní justici je zmínka i v Protokolech plutonských mudrců. Je to opravdu jen pouhá náhoda? EU je nesrovnatelně horší než RVHP. 750 poslanců, každý může mluvit jen minutu. Má to skutečně význam? Navíc, podle LS je tam počet členů podle počtu obyvatel v každé zemi. Je-li v Německu 10x víc obyvatel, pak má Německo v EU 10x víc poslanců. Takže tyto velké země si tam prohlasují doslova cokoli. Obzvlášt v případě, když kdysi řekl dnes už nežijící ekonom Havel z ČSSD- hlasuji tak jako ostatní /ne v zájmu své země/.

1 0
možnosti

29. 4. 2014 7:21

Když už lžete, tak se aspoň vyhněte tomu uvádět čísla. Jsou totiž snadno ověřitelná. Německo bude mít 96 poslanců a ČR 21.

2 0
možnosti

Uz davno jsem si vsiml, ze toto EU se promenilo v monstrum ktere si nezada a v necem i predci to socialisticke monstrum pred 1989.

2 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS