Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P46e70t30r 43S70k77á37c18e50l

21. 10. 2013 21:25

Takže stát místo aby občana chránil, tak jej vydává všanc podvodníkům a v nemilost soudům. Díky autore na podnětný článek, už aby u moci byla Vaše generace. Bude líp.R^

0 0
možnosti
Foto

Co na tom "vybdíte"? Tak to prostě momentálně je.

A podpisy dnes rozdáváte všude: počínaje na úřadech, na poště a přihláškami do nejrůznějších kartových "klubů a spolků" konče.

Místním níže i výše se vyjadřujícím teoretikům bych rád posloužil notickou, že zhruba před nějakými 15 lety takto vyrukovali na jednoho mého kdysi známého, že jim prodal svoji vilu. Listiny byly zpracovány prý perfektně. Naštěstí se soudně ubránil. Tehdy. Detaily neznám, ale to jen, vážení teoretici, abyste si uvědomili - včetně autora této školní úvahy na téma podpisu pod směnkou - že nic není nemožné.

2 0
možnosti

Zajímavý článek, nicméně zajímalo by mě, zda jde jen o dohad nebo zda to, že byl někdo pravomocně odsouzen k proplacení směnky, kterou nepodepsal, je skutečnost.

0 0
možnosti

Nejde jenom o směnku, jde o princip, že takto můžete podepsat či napsat cokoliv. Natrénovat něčí podpis je jenom otázka času a po dvou letech nemáte šanci toto jakkoliv vyvrátit.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS