Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem pro znovuzavedení tělesných trestů, takové pranýřování, veřejné bičování, máchání ve vodě by bylo velmi účinné...

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak, zrušme si doživotí... a pak se jednou za čas zjeví nějaký Breivik a zjistíme, že by se třeba docela hodilo...

0 0
možnosti
Foto

Doživotí je doživotím mj. proto, aby se předešlo justičním vraždám v případech, kdy byl odsouzen nevinný člověk. Jako trest se neuděluje za bezvýznamné přečiny, ale většinou za něco, co jiným lidem způsobilo následky také "bez možnosti změny". Kde jsou lidská práva obětí?

2 1
možnosti

Nechápu co proti těm homosexuálům máte. V parku vás nepřepadnou,  padat na hubu směrem k mecce vás nenutí, kovy nekradou, dávky nezneužívají. Dokonce i násilí a kriminalitu nepáchají víc než druzí lidé....... Co to májí společného s kriminálníky ?  A proč se do nich všichni pravičáni s plnou hubou svobody navážejí ?  žeby občanská svoboda u pravičánů končila za dveřmi ložnic ?

2 0
možnosti
Foto

Proč si myslíte, že mezi těmi, kdo přepadají v parcích, padají na hubu směrem k Mekkce, kradou kovy, zneužívají dávky nebo byli pravomocně odsouzeni, nejsou žádní homosexuálové?  ;-)

1 1
možnosti

No jo, ale právě ozbrojený lid je největším nepřítelem politika. Jednoho krásného dne by nemusel své zbraně namířit na běžné kriminálníčky, ale na ty, co mají tento stav skutečně na svědomí. Myslím, že se tomu říká revoluce.

1 1
možnosti

Politici mají 1 přání a tím je držet nás nasr.ný a rozdělený, chtějí tuto zemi zničit.[>-];-( volim Úsvit Přímé Demokracie a nastolení práva, kdy budou zpětně potrestaní ti co sloužili "dáblu" a proti ČR.

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS