Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To samé co cítíte vy, že lžou, si myslí i členové ČSNS, které jste prachsprostě podvedl, a pomocí černých duší jste se stal předsedou ČSNS. Dokonce jste si s osmi poskoky udělal nelegální sjezd, jen proto, aby jste jako správný Führer mohl o všem rozhodovat sám. Nemáte madát na nic, pouze můžete diskutovat jako soukromá osoba a ne jako předseda či člen ČSNS. Proto raději nic nekomentujte, protože váš morální kredit dosahuje tak nanejvýše úrovně obyčejného zloděje, protože vy jste se stal podvodem majitelem stránek,!!!!!! které vám nepatří.  24. února 1948 řekl Petr Zenkl zrádci Alosi Neumannovi: "Srazili jsem se dvakrát, až to bude potřetí bude to na život a na smrt. Bohužel se k tomu nedostal, protže musel emigrovat. Já o emigraci nepřemýšlím.

0 0
možnosti

Obávámse, že jste nic nepochopil. Zeman svým gestem doakzující jeho zpupnou moc defacto postupuje v duchu hesla komunistů - "Čím hůř tím líp!". Takže bohužel - i když proti kalouskovi mám asi daleko méně odmítavý postoj než vy - tento krok paradoxně dalším možným prasečinám spíše nahrává, než by jim bránil.

3 1
možnosti

to je prezidentova cochcárna, Rusnok je pouze Zemanův kámoš a to je jediné, co ho udělalo předsedou vlády (bez legitimity PSP)..

2 4
možnosti
Foto

Tato úřednická vláda je první která vznikla bez podpory a domluvy v poslanecké sněmovny. Tohle udělat si nedovolil ani Havel a ani Klaus. V. Klaus jmenoval nejdříve Stanislava Grosse a potom Jiřího Paroubka z důvodu, že ČSSD měla parlamentní většinu a přitom oba  nikterak nemusel.  Prezident tímto rozhodnutí říká všem,  já jsem ten,  kdo pro koho není parlamentní většina důležitá a já jsem  ten, kdo určí kdo ve státě  bude premiérem a premiérem určí člena jeho strany SPOZ a s určitostí tam budou i delší členové jeho strany, které nikdo nevolil. Jsou tací, kteří tomu tleskají a přitom si neuvědomují, že tímto ohrožena parlamentní demokracie. Přitom je víc jak zřejmé, že tato vláda nedostane důvěru a  v parlamentu většinu a skončí.

4 4
možnosti
Foto

Smím se Vás, autore, zeptat, na jak dlouhou dobu dávám svým hlasem mandát určitému politickému subjektu v parlamentních volbách?

1 4
možnosti
Foto

Víte pane Oulický, Vy dáváte politickému subjektu mandát na celé volební období. A čekáte, že ten politický subjekt bude mít stejný počet poslanců na konci volebního období, jako měl na začátku. A nebo taky čekáte, že se Vámi volený subjekt nerozpadne a místo něj se ve sněmovně neobjeví subjekt zcela nový. A taky je zvláštní, že se tak rozlišuje volený politický subjekt a jednotlivý prvek onoho subjektu. Mandát má určitý poslanec a tak hned po svém zvolení může poslat své voliče k šípku a s obrovskou slávou svým vlastním rozhodnutím totálně změnit výsledek voleb! A potom si celé čtyři roky myslet, že je nejdůležitějším člověkem v zemi...

10 0
možnosti

Možná se budete divit, ale to vůbec není čára přes Kalouskův rozpočet. Naopak. Zeman není hlupák, aby pověřoval ministra, který nedostane důvěru, pokud k tomu pověření nemá důvod. Pokud jste to nezaregistroval, ČSSD po jmenování Rusnoka hovoří o předčasných volbách jako o hotové věci. Tqakže si to sečtěte a popřemýšlejte, jak se ČSSD může podařit rozpustit sněmovnu a proč byl jmenován Rusnok a ne Němcová. Je to prosté a jednoduché, aneb za vším hledej Kalouska :-)

3 0
možnosti

Myslíte-li pane Malý na to, že Kalousek dodá ty potřebné hlasy k rozpuštění sněmovny, zapomeňte. To už měl udělat. Oni sedli na ty vějičky s Němcovou jak včela na med a budou čekat. nedočkají se. Opravdu než jim dojde, budou za naprosté trumbery

1 0
možnosti

No,Vážený autore,nic ve zlým,ale aby vaše radost nebyla předčasná! Já sice neznám podrobně ústavu(což je moje ostuda) a zákony této země nějak zvlášť podrobně ,ale pokud vím,tak státní rozpočet schvaluje sněmovna a nikoliv ministr financí.A já nevěřím,že se najde,přes jakákoliv prohlášení,120 hlasů na rozpuštění sněmovny a spíš věřím,že vytrvá 101 hlas současné koalice. A i neschválený rozpočet pro příští rok,znamená rozpočtové provizorium,nebo-li letošní Kalouskův rozpočet.

2 0
možnosti
Foto

Naprosto přesné, chci vidět ty davy co budou smutnit, že tato vláda musí přestat škodit;-D;-D;-D!!!!!!

3 1
možnosti
Foto

Až ty davy začnou s láskou vzpomínat na tuto špatnou vládu, bude pozdě .... pokud se k moci dostane ČSSD a nezbaví se některých svých prokomunisticky orientovaných představitelů (Škromach, Zaorálek a pod.), přijde to dost brzo :-/

4 3
možnosti

M69i51l93a19n 94K56e53s68l

25. 6. 2013 21:42

Pane Kalousku nepovykujte.Zeman dělal,co vám na očích viděl.Vždyť ještě včera vaši "krígskolegové"Schwarzenbwerg a Gazdík prohlašovali,že nic nemají a dokonce se těší na jedině správné řešení, předčasné volby.Obrat o 180 st.Měl byste zakročit a zakázat těm pánům mluvit na veřejnosti.To by se zase tak moc nestalo,vy sám toho nalžete dost.

5 5
možnosti

Já vám nechci brát ideály, ale oslovujete pana Kalouska, který blog nepsal a těžko si vaše oslovení přečte.....

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS